20.9.2014

Birthday Girl


Tällä viikolla on juhlittu Ellenin synttäreitä ja viime viikonloppuna olivat ne hartaasti odotetut kaverisynttärit. Ellen ei halunnut juhliinsa sen kummempaa teemaa mutta puolitoistatuntinen hurahti ihanien pikkuprinsessojen kanssa ihan tosi nopsaan.


Juhlien hitti oli lasten itsensä ideoima jätskikioski. Jokaiselle vieraalle oli kirjekuoressa piilotettu rahaa, jolla sai sitten ostaa oman jätskinsä kioskista herkkujensyönnin lomassa. Olin siis hankkinut kioskitarpeiksi vohveleita (miten paljon paremmalta jätski maistuukaan vohvelista :), jätskiä ja strösseleitä. Myyjinä toimivat itseoikeutetusti isommat sisarukset, jotka olivat aiheesta vähintäänkin yhtä innoissaan kun synttärisankari. Kioskileikki sujui hyvin, mutta etukäteen olisi hieman kannattanut harjoitella (jos olisi ehtinyt..:/ ) ja sotku oli melkoinen - olisi tosin voinut olla pahempikin. Mutta siis suosittelen lämpimästi, lapset tykkäsivät, sekä myyjät että asiakkaat.
Ellen sai meiltä synttärilahjaksi korvien rei'ityksen. Neiti tuuliviiri muutti toivomustaan vielä viime metreillä, joten en saanut korviksien rei'itysaikaa enää torstaille (kun keskiviikko-iltapäivällä epätoivoisesti yritin..), jolloin oli neidin varsinainen synttäripäivä. Tänään kuitenkin kävimme reiät laittamassa. Muistan kolmen vuoden takaa kun Ida sai korvikset, että monessa paikassa oli korvien rei'ityksen ikäräja oli 7 vuotta. Kävimme tänään Wiklundin Hyvä Olo - hoitolassa reiät laitattamassa. Palvelu oli erinomaista ja asiantuntevaa ja homma sujui tosi hyvin. Ellen jännitti tietysti hirmusti mutta oli oma urhea itsensä ja valitsi mielstäni oikein nätit korvikset.

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea Ellenille ♡ Minunkin synttäreilläni on kerran ollut jätskibaari. Äitini oli tulostanut vieraille kuponkeja joilla sai mm. popcorneja, jäätelötötterön, karkkihelminauhan jne. Ne juhlat ovat jääneet mieleeni :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ! Ihanaa, että muistat tuon vielä lapsuudesta :) - toivottavasti Ellenkin muistaa :)

   Poista
 2. Voi ihana E, mun lempiblogilapsi:) Ei kai tuossa kakussa vielä kuutta kynttilää ole?

  Mitä teille kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nina :), kiitos ! Ja kyllä, kuusi kynttilää. Vuodet vierivät mutta meteli ja huuto ei vaimene ;).
   Ja kiitos kysymästä, hyvää kuuluu, perusarkea.. Ja yksi pikkujuttu, keittiöremppa :/. Jahka tästä selvitään niin elämä onkin taas kevyttä.. Olet ollut ajatuksissa ja ilokseni huomasin että blogisikin oli taas herännyt!

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)