13.9.2013

Zara kids ♥


Ihan pakko vinkata teille viikonlopun alkuun.
Zaran lastenosasto on ihan täynnä syksyn ihanuuksia.
Olisin voinut ottaa lähes kaiken.

Idalle löytyivät vihdoin ruskeasävyiset kengät.
Meillä ei Zaran kenkiä ole aikaisemmin ollut,
onko kenelläkään kokemuksia niistä?
  


Ja huomaatteko,
meidän yläkertaan vievät jo ihan oikeat rappuset!
Eteinen ei _ihan vielä_ ole valmis :).
To do-listalla yläkerran postaus.


Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

Me ruvetaan Idan kanssa leipomaan
huomisten nimppareiden kunniaksi

5 kommenttia:

 1. Itsekin poikkesin Zarassa ja se tyttöjen osasto on kyllä ihan to-die-for... kiinnitin muuten huomiota että siellä lasten osastolla oli parikymppisiäkin ostoksilla, ilmeisesti isoin koko riittää pienikokoiselle aikuisellekin. Poikien osastokin oli ihan ok, ostin A:lle hauskan tiikeripaidan. Meillä on ollut poikien kenkiä, ei kyllä käyttökenkinä vaan siistimpinä kenkiä, ja ainakin siinä tarkoituksessa ovat ajaneet asiansa oikein hyvin. Mukavaa viikonloppua! Henna
  PS. Kiitos niistä poikien PdL-vinkeistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, me ollaan lou siellä samaan aikaan, mulla oli ihan samoja ajatuksia yläkoulu-/lukioikäisestä kolmen tytön porukasta, joka pyöri ensin Stockan lastenosastolla ja sitten Zaran lastenosastolla. Molemmissa tietty halvemmat hinat kuin nuorten / aikuisten puolella ja melkein samat tuotteet :).

   Ja juu, pojillekin on tosi paljon kaikkea kivaa!!

   Poista
 2. Oi ei, ei tällaisia vinkkejä! ;)

  Meillä on ollut useammatkin Zaran kengät. Ovat ainakin tyttöjen puolella välillä mielettömän kapeaa lestiä, joskus jopa liiankin kapeita meidän kapeajalkaiselle tytölle. Meillä on hankittu sieltä kenkiä lähinnä juhlakäyttöön, joten ihan kovalle koetukselle eivät ole joutuneet. Juhlakäytössä ovat kyllä kestäneet seuraavallekin käyttäjälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjän kanssa juttelin ja hän sanoi, että sekä lestiä että laatua on parannettu. Tai siis lestin osalta, ettei ole enää ihan niin kapea. Jotenkin en ole ihan varma noiden tenskujen kestävyydestä, mutta jos menevät lumentuloon asti, niin ovat hintansa (25€) arvoiset mielestäni.

   Poista
 3. Joo kävin kanssa la kurkkaamassa ja kivoja on. Zara onkin aika uusi tuttavuus mulle. Ei ole tullut ostettua sieltä. Ei itselleni, eikä lapsille. Nyt kesällä löysin se ja aivan ihania juttuja. Varsinkin tuolle meidän 1,5 v tytölle:) Mutta myös pojille.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)