7.12.2012

Neulemekkoja ja (joulu)suklaata


Viime keväänä muistelen kirjoittaneeni siitä, miten on ihanaa vaihtaa neulemekot vaaleisiin farkkuihin. Nyt on taas se aika vuodesta, kun ne neulemekot on kaivettu kaapista ja kovimmassa käytössä. Meillä myös tytöt ovat tykästyneet neulemekkoihin (pakon sanelemaa käytäntöä?!) ja niitä löytyy kaapista useampia. NIIN helppoa sekä arjessa että siistimpänä vaatteena. Ja ihanan lämmintä. Ida kaapista löytyy ainakin MOPin, H&M:n ja TH:n nulemekkoja. Näistä ehdottomasti parhaita ovat olleet Hilfigerin mekot, kestävät reipasta käyttöä todella siisteinä - ja säilyvät vielä pikkusiskollekin.. 

Joulun aikaa silmälläpitäen meille tuli VIIVI&VIKTORilta tytöille harmaat, ihanan pehmeät Hilfigerin neulemekot. Näistä on tullut ihan suosikkeja. Tykkään tuollaisista perusjutuista, joita voi melko rajattomasti varioida paidoilla ja sukkiksilla. Vähän harmittaa, että samaiseen kauppaan jäi vielä ihania Hilfigerin sukkiksia ja leggareita, pitänee tehdä uusi tilaus. Lisäksi plussaa tässä mekossa (kuten niissä viimevuotisissakin TH:N mekoissa) pienestä pystykauluksesta. Jos jollakin on tarvetta neulemekoille (näistä löytyy myös ihana valkoinen!), nämä ovat nyt -30% talvipoistoalessa. 


IDAN MEKKO KOKOA 8 JA ELLENIN KOKOA 6.
Varsinkin näin joulun aikaan meillä on suklaata esillä pöydillä. Lapset eivät suklaisiin ilman lupaa koske, tästä ei ole edes tarvinut käydä mitään keskustelua. Tai niin mä luulin. Tällä viikolla hyllyn takaa löytyi melkoinen pino suklaakääreitä. Ida ei niitä ole syönyt enkä usko että Emilkään... Mutta siis periaatteessa suklaat saavat olla rauhassa lasten sormilta. Toki niitä siis lapsetkin syövät, mutta kysyvät aina ensin - ainakin ne kaksi vanhinta. Onko teillä tapana pitää karkkeja tai muuta syötävää esillä?


Ida on lähdössä huomenna elämänsä ensimmäiselle partioleirille. Oli ihan pettynyt, kun kuuli että nukkuvat sisällä - eikä teltassa kuten neiti olisi halunut. Äiti ei enää ole huolissaan, vuoden kuluessa on jumpan merkeissä leireilty sen verran ahkerasti, että uskon viikonlopun 30 tuntisen hurahtavan nopsaan.  Jännityksellä odotan lähinnä sitä, mitä prinsessa ajattelee partioleirielämästä. 



PSST, huomisesta alkaen meidän aarteita
Pikku Siilissä, paikka 147.
Lähinnä toppaa ja joitakin tyttöjen sisävaatteita.

18 kommenttia:

  1. Tytöt on niin kauniit ♥ On toki koltutkin, mutta ehkäpä maltan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Kiitos ♥. Sun puikoilta tulee näitä neuleita niin vauhdilla, että ymmärrän. Hain eilen lankaa mäkin - vihdoin;)

      Poista
  2. Ihanat mekot ja tytöt. Mutta entäpä tuo taustalla näkyvä laatikoso, mistä se on kotoisin:) hyvää joulunaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laatikosto on meille meidän "hovi";)puusepän tekemä, samasta paikasta kun ruokapöytämmekin. Teetimme vanhaan makkariin ison laatikoston ja melkein jo jätimme sen sinne suuren kokonsa takia, mutta yllättäen se löysi täydellisesti paikkansa uudestakin kodista. Suosittelen kysymään tarjouksia paikallisilta puusepiltä, hinnat ovat usein varsin kilpailukykyisiä valmiisiinkin verrattuna!

      Poista
  3. Kauniit tyttöset ja ihanat mekot!

    Kuules, eiköhän ne suklaat ole menneet joulutontun suuhun! ;-)
    Meillä on vielä toistaiseksi pystytty pitämään herkkuja esillä. Tai siis tyttö ei niihin koske, mutta kummasti ne vaan kulhoista varsinkin iltaisin häviää...

    Toivottavasti partioleireily maistuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin, joulutonttu on ainakin vieraillut meillä ahkeraan. Ja on kyllä ehkä hiukan epäreilua syyttää Elleniä näin julkisesti, mulla on epäilykset lähinnä niitä Ellenin hoitokavereita kohtaan jotka ovat meillä iltapäivisin.. Tiedä häntä.. Ja suklaat kyllä häviää meilläkin muutenkin kuin joulutontun toimesta..

      Sinne se lähti retkelle. Uskon, että viihtyy, neiti on tekemisen suhteen aika kaikkiruokainen.

      Kivaa viikonloppua teille!

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Mukavannäköiset mekot :) - meillä pitää vaan olla äärimmäisen tarkkana, että eivät missään nimessä kutita. Karkit eivät yleensä ole pienimmän takia esillä;). Meillä ei tosin löydy kulhosta pelkkiä papeita vaan myös puoliksi syötyjä eli koemaisteltuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja padin kanssa kommentointi on jostain syystä äärimmäisen mahdotonta... :)

      Poista
    2. Nää mekot on ihan superpehmeitä, Ellenkin on aika tarkka mutta nämä eivät kyllä kutita (yli puolet puuvillaa), voin melkein antaa takuun ;). Ja voi ihanuus noi puoliksi syödyt karkit :)! Meillä kyllä tullaan (onneksi) ilmoittamaan, jos joku ei mastu.

      Tuntuu olevan vaikeaa tämä pöytäkoneellakin kirjoittaminen...:/

      Poista
  6. Mä tykkään kans tytöillä tuollaisista talvimekoista. Ja niitä on kiva tosiaan yhdistellä vaikka mihin. Lämmittävät kivasti koulutakin alla farkkujenkin parina.

    Meillä ei herkut pysyisi syömättä esillä eli ei pidetä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hej, olipa kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa!

      Poista
  7. Siis just neulemekkoihin mä pukisin sen tytön, jota mulla ei ole. :) Ihanat, sekä tytöt että mekot! Mä en uskalla laittaa karkkia esille, en kylläkään poikien takia... paitsi vihreitä kuulia, niistä mä en niin välitä.
    Vanhana partiolaisena täytyy sanoa, että leiriviikonloput on parhaita. Me oltiin talvellakin yötä laavulla, mutta oltiin kyllä reilusti vanhempia ja tässä kohtaa taitaa aika kullata muistot.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!
    T. Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy vain sitten itse pukeutua neulemekkoihin :)!

      Mäkään en erityisesti välitä vihreistä kuulista - tosin nekin uppoavat pahaan sokerihimoon...

      Idan partioleiri oli mennyt mainiosti - vaikka sisällä nukkuvatkin.

      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  8. Hei!

    Kauniit mekot :)
    Olen odotellut talvikenkäpostausta...siis lämpöisistä lumessa teuhkimis kengistä ja vaikka toimivista(lue lämpöisistä)
    hanskoista.
    -Marja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos posausvinkistä. Koitan saada aikaiseksi. Tosin meillä talvikengät ovat ihan liikaa UGG-linjaa... Hanskoja on hankittu urakalla, kirjoittelen niistä.

      Poista
  9. Meillä voi pitää esillä, kun 4,5 vee ei syö karkkia. On vain alkanut mietityttämään omakin karkin syönti, kun niin tomerasti ilmoittaa, ettei tykkää karkista ;)

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)