28.9.2012

OZ BABY talvivaatepäivät ja talven Tiksut



ELLENIN TALVIVAATESETTI [X]

Yhteistyö OZ Babyn kanssa jatkuu. Sain Ellenille talveksi testiin Ticket to Heavenin Katrine-takin ja Kali-housut. Ellenin housujen ja takin väri on fuchsia purple. Pahoittelen, että väri vaihtuu joka kuvassa, mutta noin se tekee luonnonvalon kanssa.

Meillä on menty kaikkien lasten kanssa kaksiosaisissa jo melko pienestä, ja toiveissa olikin puku, joka toimii sekä pihalla että rinteessä ja muissa lumileikeissä. Näihin Ticketin vaatteisiin olen muutaman vuoden käyttökokemuksen perusteella ollut tosi tyytyväinen, lapset ovat pysyneet kuivina ja lämpiminä.



Takissa  on lumilukko vyötäröllä, meillä ainakin Ellen on erinomaisen tarkka siitä, että lumilukko on kiinni - ja lumi pysyy ulkopuolella. Hihansuissa myös lumilukot ja hyvät tarrat, toimivat hanskojen päällä - ja kuten päiväkodissa on tapana pukea, myös alla. Karvakaulus on irroitettava, meillä ainakaan tosin on ihna turha puhua karvan irroittamisesta, siinä se on ja pysyy. Ja huppu on hyvä, suojaa ihan oikeasti talven viimaa vastaan. Bonuksena hissilipputasku hihassa - on oikeasti hyvä, että sille lipulle on järkevä paikka, ne automaatit eivät nimittäin useinkaan ole lapsia ajatellen kovin järkevällä korkeudella.

Housuissa on korkea vyötärö ja selkä, lumi ei mene sisään selästä (muistan vain yhden kerran, kun pulkkameässä on ajettu sellaiseen hankeen, että lunta on kaivettu housunkauluksesta ja sekin taisi olla Emil, pojille se suotakoon;). Housujen lahkeet ovat erinomaiset, niissä on kunnolliset lumilukot ja ne on helppo saada sekä talvikenkien että monojen päälle. Myös malli on ollut meille hyvä.  

En (tässä vaiheessa talvea ja näiden vuosien käyttökokemuksen perusteella ;) voi sanoa Ticketin talvivaatteista mitään pahaa. Kulutuskestävyyskin on sitä luokkaa, että housut säilyvät seuraavalle pojalle.





Ellenin puvun koko on 104cm.
Neito on juuri sen mittainen
ja puku on hänelle sopiva.
Kasvuvaraa tässä ei juuri ole,
mutta meillä pyrähdettiin syksyllä -
ja sitten voi kai katsastaa keväällä ne alet ;).


OZ Babyn myymälässä vielä huomenna
TALVIULKOILUVIIKONLOPPU.
K a i k k i
haalarit, toppahousut ja -takit -20%.
sunnuntaihin 30.9. asti.

Valikoimaa on runsaasti,
kukkakuosia, tähtikuosia (sekä tytöille että pojille), yksiväristä.
Kannattaa käydä kurkkaamassa ja hyödyntää tarjous! 


MALLIKUVAT [X]



21 kommenttia:

  1. Onpas pirtee setti!Sopii hyvin Ellenille!Tiksun toppaan mäkin olen ollut aina tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, väriä räväkälle neidille... Kiva kuulla, että on muitakin tyytyväisiä käyttäjiä!

      Poista
  2. Ompa ihanan pirteä setti talveen!

    Saako esittää toivepostauksen? Me ollaan lähdössä jouluksi lappiin ja lapset pitäisi saada ensimmäistä kertaa rinteeseen. Jos siis saisi semmoisen pikahiito-opetuksen ja parhaat vinkit- postauksen? :) Itellä on joku haju, pienenä oon laskenut tosi paljon. Viimeisen 15 vuoden aikan vähemmän ja pääsääntöisesti laudalla. Suksille opettaminen tuntuu kuitenkin helpommalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulee toiveita! Voin koittaa aiheesta uudelleen uudesta näkökulmasta kirjoitella, mutta täällä http://saariston-lapset.blogspot.fi/2010/03/lasten-kanssa-rinteessa-hiihtoa-lasten.html on ainakin yksi postaus aiheesta .- Suosittelen hiihtokoulua ;).

      Poista
    2. Näin vanhana laskettelijana ja nykyisin lautailevana annan saman neuvon kun Tanja eli laskettelukoulu tai ope. Meidän tyttö ei tarvinnut kuin kaksi yksityisopetustuntia ja taidot oli niin hyvät että pääsi minun ja veljensä kanssa rinteeseen. Ja me molemmat lautaillaan eli tyttö oli suksilla "omillaan". Siellä rinteessä tulee lisää treeniä sitten. Tänä vuonna katsotaan otetaanko lisää tekniikkatunteja vai vaihtaako tyttökin lautaan.

      Poista
    3. Juu ehdottomasti ollaan ajateltu molemmat hiihtokouluun/yksityistunnille laittaa. Mutta jotain tärppejä itsekkin tarvii, jotta 1,5 viikosta selvitään ;)

      Poista
    4. No tuota jos niksipirkka linjalle lähdetään niin täältä tulee :)
      Meillä melkein muodostui ongelmaksi tytön liikkuminen rinteen juurella kun olin yksin lasten kanssa. Eli sauvoja en pikkulaskijalla pidä mukana ja kun itse lautailee, ei sauvoja ole minullakaan. Sauvoillahan on siis helppo vetää lasta paikasta toiseen suksien päällä kun itse kantaa lautaa toisessa kainalosa.

      Ratkaisuksi tähän tein itse ohuesta köydestä ja kahdesta kämmenen levydestä putkenpätkästä (ettei köysi pureudu käteen) vetonarun jolla pystyin iisisti vetämään lasta perässä ja laskiessa vetonaru mahtui hyvin taskuun :)
      Naru on punainen että se näkyy lunta vasten ja reilu metrin pituinen eli sillä vetää tarvittaessa kahtakin lasta.
      Tässä pari fotoa:
      http://2.bp.blogspot.com/-K9Y8sQM3c2s/TzwOQ0qkY2I/AAAAAAAAFfw/9upJvprscP8/s1600/097_400x600.JPG
      http://1.bp.blogspot.com/-gnAGeV7i-BI/T0FW2a4GOBI/AAAAAAAAFg4/1lhR13YGLWk/s1600/167_400x600.JPG

      Poista
  3. Ihana setti ja vieläkin suloisempi Ellen!

    Meilläkin on 104cm pitkälle 3,5-vuotiaalle Ticketit koossa 104cm. Tosi kiva tuo teille tullut väri, tartteekin laittaa korvan taakse aleja ajatellen.

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva setti ja Ellen on vaan NIIN suloinen ♥
    Oletko muuten saanut viestini kutsuihin liittyen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti osaa halutessaan olla MYÖS suloinen.
      Sain, kiitos, toivottavasti viestini ovat tulleet perille.

      Poista
  5. Tosi kivan värinen tosiaan :) Itsekin olen ollut tyytyväinen tiksun housuihin, nyt taitaa tulla ensimmäinen talvi ilman jos ei viime vuotiset enää mahdu.
    Ellenkin on niin ...wau, iso. En meinaa tottua siihen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiksun housut ovat tosiaan olleet meillä kovassa käytössä ja kiertäneetkin vielä pojilta toiselle. Niinpä, lapset kasvaa...

      Poista
  6. Kiitos vinkistä mukaviin toppiksiin!! tilasin omani nyt, niin sain alet hyödynnetyksi.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivannäköinen kokonaisuus!
    Väri sopii hyvin vaalealle tytölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Takin malli on eri kuin meillä aikaisemmin, mutta vaihtelu virkistää.

      Poista
  8. Hyvältä näyttää! Meinasin outletista tilata tuollaiset toppahousut, mutta aloinkin miettimään ovatko kätevät kun on tuollaiset suoralahkeiset? Meneekö tuossa takissa vetoketju hyvin ylös saakka kiinni ilman että tuntuu ikävältä ja kovalta leuassa? Kiitos jos viitsit vastata :)

    Karoliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anana jo vastasikin, eli ovat mielestäni kyllä kätvät, eivät liian leveät ja tuossa mallissa lahkeen säätö tarralla. Kuten Anana sanoi, myös lumilukossa on hyvät säädöt.

      Takin vetoketju menee ainkin meillä ylös asti kiinni ongelmitta. Sisäpuolella pehmeä fleece.

      Poista
  9. Voin vastata housuihin että ovat kätevät. Housujen lahkeissa on avattava lumilukko joka estää lumen menemisen lahkeen siään :) Ainakin edellisisä malleissa lumilukkonkin on ollut pari eri säätöä eli on voinut justeerata kengänvarren paksuuden mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas avusta, komppaan tässä lahjeasiassa.

      Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)