26.9.2012

psst, VIIVI ja VIKTOR on pullollaan ihanuuksia


Syksy- ja talvivaatteet ovat olleet jo pitkään kaupoissa - ja nettikaupoissa. Joka päivä tavaraa tulee kuitenkin lisää ja niitä on ihana käydä hypistelemässä joko virtuaalisesti tai ihan IRL.

Viivi & Viktorin verkkokauppa päivittyy syysihanuuksilla taas tiuhaan tahtiin. Hilfiger on kestosuosikki sekä aikuisten että lasten vaatteissa, eikä syysmallisto ole tähän mennessä tuottanut pettymyksiä. Ellenin synttärilahjaa tilatessani ostoskoriin sujahti myös Idalle ihanat neuleleggarit TH:n kokoelmista. Pehmeät, ihanat ja monikäyttöiset.
Menee minkä kanssa tahansa.
Voiko enempää toivoa?


HARMAANA ja SINISENÄ,
PIENILLE JA ISOILLE.... ja tästä lisää huomenna.

SATAA SATAA ROPISEE...
I LOVE IT ♥ 


MUKAVIA SADEPÄIVIÄ! 


4 kommenttia:

 1. Hyshys, olen onnistunut deletoimaan kaikki meilit lukematta =D
  Minusta me ei nyt tarvita mitään ja päivastoin yritän tyhjentää. Tietty josain vaiheessa meen kurkkimaan ja näin muuten tuon valkoisen jossain livenä, ihuna ♥
  Ps. paketti oli tullut, kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt yritä moralisoida ;). Ja kiva, jos paketti on perillä!

   Poista
 2. Mäkin tykkään syyssateesta - tänään aamulla (siis tunti sitten) oli lisäksi tosi lämmin ja pehmeä ilma, kun kävelin töihin :) Innolla odotetaan, miltä Tommy näyttää in action :)

  VastaaPoista
 3. Joo, mäkin kiinnitin huomiota aamun lämpöön, ihmeellistä! Malli ei ollut erityisen yhteistyökykyinen eikä valoa ollut ihan riittävästi. Tulemme esittelemään kunhan kelit kylmenevät!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)