19.12.2011

BobbyTheBuilders

Kirjoitin varmaan jo aiemmin. Meidän uuden kodin yläkerta on rakentamatta. Osa tavaroista on siis varastolla odottamassa läpikäyntiä ja yläkerran valmistumista. Lapset asuvat nyt kaikki sulassa sovussa samassa huoneessa. Varsinkin leluja on siis roudattu uuteen kotiin varsin maltillisesti.

Olimme tänään hallilla kurkkimassa laatikoihin, mitä leluja kaivataan. Ja arvaatteko..? No, eipä juuri mitään.

Aikaisemmin mainostin, ettei meillä edes ole paljoa leluja. No, ei niitä ihan hirmuisia määriä ole, mutta riittävästi kuitenkin - ainakin äidin mielestä.

Leluja enemmän hallilla kiinnostivat kaikki isin ihanat työkoneet. Vitsi miten siistiä vetää kypärä päähän ja pistää betonimylly pyörimään! Tämä kiinnostaa ihan loputtomasti.

Mä melkein jouduin tekemään kaikista kuvista MV:a -
mutta ihan pakko oli suurimmassa osassa kuvia
 taipua tähän värien sekamelskaan ja kaaokseen,
joka ei noista MV-kuvista niin hyppää silmille...
Vaikka lelujen sijaan varastolla oli paljon muuta kiinnostavaa, niin kotiin tullessa oli ihana huomata, että kyllä niitä tuttuja tavaroita oli kaivattu. Meillä on menty viime päivinä sisällä pää kolmantena jalkana ja nyt lastenhuoneessa soivat joululaulut ja kaikki olivat r a u h a s s a nenä kiinni kirjassa.

Huomiselle on luvassa tunnelin rakentamista pahvilaatikoista..:)PSST, VIIVI & VIKTOR ENNAKKOALETTAA,
tilasin meidän PuuhaPirkoille
 Ellen ihanat velour-puvut pukinkonttiin...

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) Minä olen huomannut saman että meidän neitiä kiinnostaa usein leluja enemmän kaikki isin työvälineet vasarat, ruuvarit yms. joita saa myös isin valvonnassa käyttää. Usein myös keittiön laatikoista tyhjennetään kattilat,vispilät,purkit ja purnukat ja niistä keksitään vaikka sun mitä. Petivaatteista tehdään usein myös majoja olohuoneeseen, joten mitä sitä turhaan satsaamaan hurjia summia uusimpaan muovikrääsään jolla leikitään muutama päivä jonka jälkeen ne pyörii lelulaatikon pohjimmaisena. Lapsen mielikuvitus on niin rajaton että leikin saa aikaiseksi mistä vain :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli samanlainen oranssi ( ihan karmee väri ) betonimylly pihalla aidan valun vuoksi viime kesänä. No me kekseliäästi ristittiin se Hyrreksi, Puuha Peten mukaan. Ymmärrän kuvotuksesi tuohon väriloistoon. Äärimmäisen hyvin oikeastaan. Voin muuten kuvitella tyttäremme riemun kun jouluaattona hän saa vaaleanpunaisen luistelu/jääkiekkokypärän lahjaksi. Kypärä on lapsille kova juttu. Meille aikuisille ei, ei todellakaan.

  VastaaPoista
 3. Iita, periaatteessa toisaan mielikuvitus toimii - ei tosin aina kuten toivoisi;).

  R&r - eikö ole tyylikäs betonimylly;)?! Värejä saa olla, mutta olisi kiva että ne sopisivat yhteen..;).

  VastaaPoista
 4. Voin vaan kuvitella miten meidänkin neiti viihtyisi tuolla ihan loputtomiin... Kyllä teillä nyt riittääkin viihdykettä ihan omasta takaa ilman niitä leluja!

  VastaaPoista
 5. Juu välillä se mielikuvitus ampuu yli ja pahasti :) Ja ihme juttu että se toimii vaan niihin leikkien keksimiseen, ei niiden siivoamiseen!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)