18.10.2011

Tervetuloa talvi



Olen puolittain kauhulla odottanut ensilunta. Lapsilla ei ole talvikenkiä talvivaatteista puhumattakaan. Ellenille huusin Traderasta samanlaisen Molon Polariksen, mikä tytöllä oli viime talvena. Lisäksi neidillä on Ticksun lollipop takki - kokoa 98 ja pahoin pelkään ettei se mahdu koko talvea. Jos jollakin on jemmassa vastaava takki koossa 104, niin saa tarjota! Samoin tarvisin Ellenille mustat housut, joko POP tai TTH, kokoa 98 - näitäkin saa tarjota jos teillä lojuu nurkissa ylimääräisiä. Tarvin myös saappaat, mielellään Crocsit, emilille kokoa 12/13 keltaiset ja Ellenille  10/11 vaaleanpunaiset - mutta ei tämän pitänyt siis mikään halutaan ostaa bloggaus olla:).

Emil menee viime talvisilla mustilla Peakeillä, ovat edelleen reilut:). Minä, joka en koskaan osta vaatteisiin kasvuvaraa:). Alesta ostin keväällä turkoosit housut, joten herran ulkovaatteet ovat aika hyvällä mallilla.

Kenkiä sen sijaan uupuu. Ellen sai Eccot mutta niissä koot loppuivat kokoon 30, joten Idalle olen etsinyt kivoja kenkiä. Peakillä ja Pikkuväessä oli ihania Sorelleja kaikissa väreissä - jäin vain miettimään, että noinkohan eskarilainen jaksaa solmia nauhoja päivästä toiseen - ja päädyin malliin joka on varustettu vetskalla.



Olin ykkösprinsessan kanssa viikonloppuna jumppaleirillä - neito leireilemässä ja mä huoltojoukoissa. Huoltojoukoille tarjoitui tilaisuus käyttää aikaa shoppailuun ja sain talvivaateasioita eteenpäin. Mutta kyllä kuulkaa ostaminen on vaikeaa. Allaolevaan settiin olisin halunut sinililan kuoritakin, joka on Peakin mallistossa. Kukaan vaan ei tiedä missä niitä myydään...

Pakko hiukan purnata myös tuosta Peakin nettikaupasta. Sivut ovat hyvät ja palvelu sekä toimitus pelaavat, mutta tuotteet päivittyvät tuskastuttavan hitaasti. Sama juttu oli viime talvena sekä keväällä - kausi on pitkällä, ennenkuin tuolla putiikissa ovat kaikki mallit esillä...

Ihastuin tähän Peakin ruutukuosiin ja Ida sai nämä housut ja pipon.
 Piposta oli myös ihana raidallinen versio. Peakillä oli muutenkin ihanat asustevalikoimat.

Idan housut koko 120 cm, muuten käytössä 122/128.

Kengät löytyivät ihan sattumalta. Ovat Timberlandin KIDS mallistosta. Emilille mustat ja Idalle beiget. Karvavuori vaikuttaa lämpimältä ja sivussa on vetska, jonka toivon toimivan arkikäytössä. koot näissä menivät hassusti, esim. koko 29 ja 30 olivat sisäpohjaltaan täysin samankokoiset ja taas kokojen 31 ja 32 välillä oli valtava hyppäys. Hirmu huono kuvakulma, Emilin kengät näyttävät ihan kirpuilta, todellisuudessa eroa on vain yksi koko.

Alan myös tulla vanhaksi. Hetken mietin, että häiritseekö mua, kun kengät ovat beiget ja housuissa on selvästi valkoisempaa - ja totesin että ei. En jaksa välittää:). Sitäpaitsi jos kengät olisivat vielä valkoiset, muuttuisivat ne tuohon suuntaan luultavasti piakkoin. 


Kengät PÄÄKAUPUNKISEUDUN Stock-manneilta - luonnollisesti. Eihän muualla Suomessa ole lunta tai loskaa...  Saanee varmasti tilattua muihinkin tavarataloihin - kun vain tietää mitä haluaa...



Nyt uupuu enää se takki. Idalla on viime vuodesta pinkki takki, joka yllättäen sopi näihin housuihin suht hyvin. Neiti itse toivoi talveksi jotain muuta kuin koko pinkkiä - lienee äidin pinkkifanitus alkanut kyllästyttää. Tähän settiin sopisi kauniisti sininen - jäin vain miettimään että pitäisikö ostaa Peakin mallistosta se sininen untsikka (Mielestäni takki on vaaleampi ja kauniimman värinen luonnossa kuin linkin kuvassa..). Onko siitä kenelläkään kokemuksia? Eniten arveluttaa lumilukon puuttuminen helmasta... Että ei tää ihan valmista vielä ole, mutta ehkä jo ensilumilla pärjätään...





... TeRVeTULOA  TaLVI 



16 kommenttia:

  1. Peakillä on kyllä kivannäköisiä ulkoiluvaatteita. Tuo sinilila-yhdistelmäkin on tosi raikkaannäköinen ja sopii hyvin Idalle. Meillä on nyt talvikenkäasiat kunnossa, mutta en ole uskaltanut vielä sovittaa viime talven toppia, kun haluan elää siinä uskossa että ne sopivat vieläkin. Mutta jos olet jossain vaiheessa myymässä sitä Ellenin lollipop-takkia, niin olisin kiinnostunut siitä. Meillä on pienempi koko nyt haalarina ja seuraavaksi olisi varmasti tilausta takille.

    VastaaPoista
  2. Minä olisi halunnut ostaa pojille ruutua täksi talveksi, mutta sitä ei kelpuutettu. Pakko taipua. Turha sitä on kaappiin ostaa, vaikka näyttäisikin kivalta.

    VastaaPoista
  3. Mä haluaisin Luksulle nuo samat housut (siis poikavärissä) mutta sama juttu kuin Sannalla, ei kelvannut. Jos vaan ostaisi, eikä antaisi vaihtoehtoja?

    VastaaPoista
  4. Kauniit housut. Pipa sopii ihan täydellisesti niihin.

    Meille tarvittaisi 104 mustat tai pinkin T2H, Reimatec tai Po.P toppahousut, saa tarjota jos löytyy nurkista joltain ;)

    VastaaPoista
  5. Kylläpäs talvivaatteetkin voi näyttää kivalle ja raikkaalle!

    VastaaPoista
  6. Mä tarjosin Nikelle kanssa noita ruutuhousuja, ei ei ei, oli vastaus. Uuh, mennään tääkin talvi vihreissä / mustissa.
    Mutta noi Peakin housut on tosi kauniit ja mä olen tykästynyt malliin. Onneksi Peakin asusteissa on värejä, Nikke näki merkin vihreän pipon ja kiljui innosta, toi mulle talveen. Et bye bye ruutuhousut, otetaan mustat housut ja takki sekä vihreä pipo:)

    Kivat kengät, tykkään.

    Katri, joka ei pääse kirjautumaan

    VastaaPoista
  7. Haha, J sano kans siitä ruuturotsista ettei kelpaa :D ... kyllä sille kelpais jos jaksaisin nähdä vaivaa -mutta en nyt jaksa vielä(kään) miettiä noita talvijuttuja. Ja ite tykk'ään enemmän niin että takki on yksvärinen ja housut sitten vaikka ruutuset...

    Laitoinkin sulle Tanja meiliä parista muusta jutusta jo :)

    Ja onks kaikki jo bloggaillu kaikki talvikamat :o ...en ole edes vielä kaivanu kaikkia välikausijuttuja (esim. pipoja/hanskoja) esiin ....

    Ja onko jollain _kokemuksia_ tommosista kengistä missä vain alaosa on vedenpitävä, siis päiväkoti-ikäisellä? Kun en uskaltanut noita ostaa kun mietin onko sitten likalla nilkat märkänä. Että pitäiskö kuitenkin olla sellaset "koko-Goret"...

    VastaaPoista
  8. Tuo pipo on ihana. Voisin ihan itelle haluta sen!

    VastaaPoista
  9. Hyvällä mallillahan nuo alkaa olla, tai ainakin kaikilla selkeä alku ja ajatus mitä täydentää. Tuon Peakin kuoritakin jostain koittaisin metsästää..ite oon sitä mieltä että lumilukot on kyl ehdottomat.

    Meillä kans ollaan vähän vaiheessa, ajatusta on mutta vielä uupuu. Kenkiä laitoin just tilaukseen...pelkillä Emuilla ei kannattane alkutalven loskiin suunnistaa ;)

    VastaaPoista
  10. Ihanat housut (ja tosi kaunis se eka kuva Idasta!). Ostin itse Mattelle tuon Peakin takin - tosin pojalle kelpasi vain musta mutta mun mielestä oli tosi kiva malli - vaikkei lumilukkoja olekaan. Ja siellä kaupassa, siis Länsikeskuksen Inter Sportissa oli myös noita sinisiä livenä jos haluat katsastaa paikan päällä ja kokeilla. Ja meillekin muutti pari Timberlandin talvikenkiä - yllätys yllätys - tosin hieman eri mallia tällä kertaa.

    VastaaPoista
  11. Sinilila kuoritakki, hmmm... Onkohan se tämä mitä tarkotat? http://www.sportamore.se/produkt/20614-peak-performance-jr-diamond-jacket-inget-rod

    VastaaPoista
  12. Tuo Molon Polaris on kyllä niin ihana! Osaatko jo sanoa minkäsuuruiset postikulut haalarille tulivat? Traderasta olen tilaillut vain pienempää vaatetta ja niissäkin postarit nousevat helposti korkeiksi. Jospa sitä uskaltaisi ulkovaatettakin huudella ;)

    -Kaksi marjaa kirjautumatta

    VastaaPoista
  13. Amalia, mäkin olen tytkästynut noihin Peakin malleihin ja väreihin - niin itsellä kuin lapsillakin. Pidän sut mielessä jos luovumme lollipopoista:).

    Onpas täällä monta, kenen pojille ei ruudut kelvanneet:/?! Toisaalta - mustakin tää tyttöjen ruutu oli kivampi - johtuu varmaan siitä, että poikien housuissa oli punaista - siis etten tykännyt niin paljon. Ja nina - mä aina välillä vaan ostan ja usein loppupelissä kelpaa..

    Noista kengistä.. mä kyllä olen siinä käsityksessä, että olisivat ylös asti vedenpitävät ja vaikka eivät olisikiaan niin uskon kyllä, että ainakin meillä toimii. Pian se selviää;).

    Anni, noi pipot oli lasten onesize eli varmasti menee pinipäiselle aikuisellekin!

    I-A, mistä tilaat kenkiä?

    Ja Anna, tiedätkö mitä?! Mäkin muistelin, että Länsikeskuksen Interissä olis ollu takkeja, mutta kun soitin sinne, eivät olleet kuulleetkan..:/ pitää vielä käydä.. Vai siis tarkoititko sininsiä untsikoita?

    Ellas - :)!! Palaan pian asiaan;)

    Kaksi marjaa, Haalarin postarit olivat 130 tai 160 SEK, en muista ihan tarkaan. Ja totta, Ruotsista tulee vähän kalliimmaksi kuin monista muista euroopan maista, mutta toisaalta hinnat siellä jäävät usien vähän halvemmaksi. Ja kun puhutaan alle 20€ kotiinkannettuna niin mun mielestä ollaan kipurajan alapuolella;).

    VastaaPoista
  14. (Koitan kirjautuneena kommentoida varmaan ekaa kertaa, aiemmin nimimerkillä ei ole onnistunut kun olen pari kertaa koittanut?)

    Teillä on tosi kauniit lapset ja kuviasi on aina ilo katsella! Luen aina uusimmat päivitykset innolla. <3

    Kiitos ihanasta blogistasi ja aurinkoista syksyn jatkoa koko perheellenne! :)

    VastaaPoista
  15. Nippe, kiitos kauniista kommentistasi ja kiva kun jätiti sen:)

    VastaaPoista
  16. Meillä on Peakin takki esikoisella, tykkään tuosta ruutukuosista hirmuisasti :) Noi Timben kengät on ihanat.

    Sokrutin

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)