8.10.2011

Ruskeaa syksyyn


Ruskea kuuluu jotenkin syksyyn. En voi väittää koskaan olleeni värin erityinen fani, mutta ruskeiden laukkujen ja kenkien myötä väri on hiipinyt myös vaatteisiin ja sisutukseenkin. Vaikka en ole erityisemmin räikeiden ja moniväristen kokonaisuuksien ystävä, tykkään yhdistellä värien sävyjä. Parhaiten tähän sopivat mielestäni ruskea ja harmaa, jotka saavat ihana eloa erilaisilla sävyillä.





Joku ehkä muistaa, kun keväällä iloitsin uusista vaaleista farkuista ja tummansinisestä paitiksesta - kun oli kulkenut koko talven neulemekoissa. Nyt taas odotan sitä neulemekkoaikaa - siunattu vueodenaikojen vaihtelu:). Mikä onkaan helpompaa, kuin kiskaista neulemekko päälle ja leggarit jalkaan. Lämmintä ja mukavaa. Ja kengistä riippuen suhteellisen siistiä mielestäni.

Viime syksyn HP:tä ostin näitä MOPin neulemekkoja, joissa kujin koko talven. Garderobi täydentyi vielä yhdellä - ruskealla. Camel olisi varmaan tämän virallinen värikoodi.














Tytöilläkin suosin neulemekkoja. Eivät toimi päiväkodissa - mutta muualla sitäkin paremmin. Ruskeaa ei varsinkaan Idan vaatekaapissa tällä hetkellä ole, joten tämä mekko on sinne tervetullut lisä. 



Tilasin Ellenille tämän ihanan mekon VIIVI&VIKTOR verkkokaupasta jälleen superystävällisen palvelun saattelemana. Samaa mekkoa samaisessa kaupassa isommille tytöille hieman erilaisella neuloksella. Itse halusin Idalle samanlaisen, joten tilasin sen suoraan TOMMYlta - jossa myöskin sekä palvelu että toimitus pelaavat.


Piilomainonta on viime aikoina puhuttanut. Itse arvostan hyvää palvelua ja jos sellaista saan, kerron se mielelläni eteenpäin.






Taisin mainitakin - meillä arki on melkoista rumbaa 24/7 - kenellä nyt ei olisi.. Tänään saimme nauttia Ellenin kanssa harvinaislaatuisesta vapaasta lauantaiaamusta ja kävelimme kameran kanssa kotikaupungin katuja ja puistoja. Ja mikä mieletön aamu! IHANAA ♥





Missä vain vettä on vähänkin, kyllä lapsi sen löytää. Ellenille oli suuri hämmästyksen aihe, että SAAPAAT eivät kaikki olekaan ihan yhtä vedenpitäviä kuin KUMIsaappaat...:)





Ellenin mekko Tommy Hilfiger ARIA, leggarit Zara, liian isot saapikkaat Timberland.
Mekko on reiluhkoa mitoitusta, Ellenillä koko 3 (neiti 98 cm).



Viivi&Viktor toimittaa muuten nyt taas ilmaiseksi (JA SUPENOPEASTI). Lisäksi siellä pyörii usein joku kamppis. Meidän ostoskoriin tupsahti tällaisia ihania retro eväsrasioita, joihin voi kätkeä vaikka mitä:).








IHANAA JA AURINKOISTA SUNNUNTAITA ♥


26 kommenttia:

  1. Aivan ihania syksyisiä kuvia, ja voi että miten toi teidän Ellen osaa aina olla noin suloinen! Niin söpis ♥

    VastaaPoista
  2. Olen jo jonkin aikaa lukenut ihanaa blogiasi, todella kauniita kuvia!!!Mikä kamera sinulla on käytössä? Todella hyvälaatuisia ovat kuvat.

    t.Kaarina

    VastaaPoista
  3. Ihku pimu <3 Luulen tunnistaneeni kadun, missä lätäkkökuvat on otettu. Tiesitkö muuten, että tuossa punaisessa talossa on kuulemma joskus aikoinaan (puhutaan ehkä jostain 60-luvusta) ollut karkkikauppa? :)

    VastaaPoista
  4. Ai niin, piti mun itse asiaankin kommentoida: Mulla oli joskus tosi vahva ruskea kausi, mutta se on kääntynyt harmaaseen ja mustaan ja valkoiseen. Mä tylsistyn ja väriköyhdyn vuosi vuodelta sekä oman että lasten pukeutumisen että myöskin kodin sisustuksen suhteen. Yks ruskea villamekko kyllä vielä löytyy. Vanha ja nukkainen, mutta AH niin LÄMMIN :D Terkut toiselta villamekkofanilta ;) Tai mekkofanilta ylipäänsä :D

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia. suloinen tyttö. olisi kiva nähdä teidän kodin sisustusta:) t.anna

    VastaaPoista
  6. Tosi ihania kuvia! Teidän lapset on niin suloisia (:
    Minustakin olisi kiva nähdä teidän kodin sisustusta ja kuvia talostanne :)

    t.tiia

    VastaaPoista
  7. Voi Ellen, voiko suloisempaa ollakaan!Mä en vaan ikinä kyllästy katselemaan sun kuvia!

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia! Mä kans aina ihmettelen, että miten sä osaat :) Lapsetkin taitaa olla aika kuvauksellisia. Meillä ne lähinnä jähmettyy tai irvistää, kun näkevät kameran ;)

    VastaaPoista
  9. Taas niin kauniita kuvia! Sopiipas hyvin Ellenille ruskean sävytkin! Suloinen tyttö :)!

    VastaaPoista
  10. Kuvat ♥
    Ellen ♥
    Pitäisiköhän minunkin opetella käyttämään (neule)mekkoja, näyttävät niin mukavilta ja kauniilta.

    VastaaPoista
  11. Hei! Nyt oli aivan pakko kommentoida. Se viimeinen kuva Ellenista oli vain niin I-H-A-N-A, mielestäni täydellisen onnistunut kuvakulmineen ja hymyineen. Kiitokset muutoinkin kivasta blogista, joka saa hyvälle mielelle;)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania kuvia ♥ kauniit syksyn sävyt ja niin suloinen tyttö kuvissa :) Ja noita neulemekkoja multakin löytyy muutama.. eilen kokoelma miltei karttui vastaavalla trikoisella (hullujen päivien versiolla) mutta maltoin sittenkin mieleni... ja ostin samalla rahalla tytöille DKNY:n ihania mustia puseroita! En nimittäin onnistunut perjantaina saamaan yhtään Burberryn paitaa.. ne olisin tytöille halunnut. Tosin, tytöt itse totesivat, että rumat paidat joten ehkä hyväkin ettei niitä mulle riittänyt ;)

    Aurinkoista sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
  13. On kyllä aivan ihania kuvia, kauniit maisemat, suloinen tyttö ja niin taitava kuvaaja. Hyvää syksyn jatkoa teille! (:

    VastaaPoista
  14. Kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
  15. Kiitos kivoista kommenteistanne ♥

    Kaarina, kuvaan Canonin 5D:llä.

    Lilianna, no en tiennyt, nyt näytti olevan omppuja tarjolla:).

    anna & tiia, toiveenne on reksiteröity :).

    Anonyymi, olen 173cm, koroilla hiukan enemmän..:)

    VastaaPoista
  16. Ihana Ellen taas!

    Ja kaunis mekko, kelpaisi mullekin. Isompana. Olen neulemekko-ostolakossa, on parina viime vuonna lähtenyt niin mopo käsistä niiden kanssa.

    VastaaPoista
  17. Vilka fina bilder! Å underbart söta Ellen, hon är bara så ljuvlig! Ja hienot neulemekot! :)

    VastaaPoista
  18. Suloinen Ellen ♥
    Ja tosi kaunis tuo mekko, sitä voit sitten meille kaupitella kun jää teillä pieneksi, eikös:)

    VastaaPoista
  19. huvittavaa kun kaikki mitkä käsitteli materian perässä juoksemista ja yletöntä ostokäyttäytymistä, olet poistanut kaikki ne kommentit, vaikka JOKAINEN oli ihan asiallisesti kirjoittanut.

    VastaaPoista
  20. Ano, kiitos taas huolenpidostasi, en vain ymmärrä mistä puhut. Kommentit tulevat tänne suoraan ilman suodatinta ja ainoa kommentti jonka olen viimeisen vuoden aikana poistanut on omani, jossa vastasin kysyttäessä pituuttani - koska liitin vastauksen toiseen.

    Ole niin kiltti ja perehdy asioihin ennenkuin kommetoit.

    VastaaPoista
  21. Aivan ihania kuvia taas kerran Tanja! Viimeinen on TODELLA kaunis - hieno bokeh, täydellinen ilme ja rajaus toimii upeasti. Mutta pidin kyllä ihan kaikista kuvista. Ja mikä mekko - sinulla on kyllä pettämättömän hyvä maku!

    VastaaPoista
  22. Kiitokset ihanasta blogista ja hyvästä vinkistä, pitihän se meillekin tuollainen neulemekko hankkia, kun varsinkin oli ihan tarpeeseen tällä kertaa:) -maiju-

    VastaaPoista
  23. Voi että, miten ihana tyttönen! :) Niin ison tytön oloinen tyylikkäissä vermeissään <3 Tosi kauniisti osaa myös poseerata :] Välitäthän kehut! ;)

    VastaaPoista
  24. Ihana Ellen! Neulemekot minunkin talvisuosikkeja, kesälläkin leggarit ja tunika ovat aika helppoja valintoja, ainakin näin mukavuutta rakastavalle ihmiselle.:)

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)