22.6.2011

DP..am


Viime viikolle mahtui pikapyräshdys Espooseen,
joka tarkoittaa myös
 pikapyrähdys-shoppailumahdollisuutta
Kamppiin, Kämpiin ja pikkuputiikkeihin.

Blogeissa on vilahdellut aikasemminkin 
Kamppiin toukokuussa avattu
ranskalainen lastenvaateliike.

Edullisia (H&M:n ja ZARAN välimaastosta),
ihania vaatteita 0-12-vuotiaille.
Täällä tullaan poikkeamaan jatkossakin.


Meidän ostoskassiin etsiytyi tytöille kahdet velourhousut, Idalla biksusetti hameella ja perustrikoita toppi,teeppari ja pitkähihainen.Velourit olivat SUPERpehmeitä ja trikoo todella laadukkaan tuntuista.
TYKKÄÄN.









Kokoasia on aina yhtä haasteellinen. Mun päähän ei mahdu, ettei se ole universaali juttu. Enemmän melkein tuskailen tästä aikuisten vaatteiden kohdalla, mutta olisi toki helpooa, jos tietäisi aina, mikä koko on lapselle oikea. Ranskalaisethan ovat tunnetusti melko pientä kokoa, mutta nämä yllättivät sikäli, että voisivat mielestäni olla pienempääkin. Housut tytöille otin koossa 3 ja 8 (seiskaa ei ole, vaan koko hyppää kutosesta kasiin). Pituutta on molemmilla lahkeissa niin reilusti, että joudun laittamaan sinne kumpparin. Trikoopaidat Idalle 8 ja Emilille 5 ovat sen sijaan juuri sopivia. Toki nuo poikien mallit ovta reilumpia, joten pienempi koko riittää. Biksut sen sijaan ovat melko pieniä, Idalle 8 on juuri sopiva.










Tytöt rakastuivat velourhousuihinsa heti. Ne kiskotaan aamulla jalkaan ja niillä voi mennä mihin tahansa. Pituus niissä on kuulemma parasta. Ja joo, ymmärrän kyllä tyttöjä, mäkin ottaisin nämä koska vain omaan käyttöni. Toivottavasti syksyksi saadaan lisää värejä!
Olin positiivisesti yllättynyt trikoiden ja velourien lisäksi YÖPUKUVALIKOIMASTA. Olen etsinyt lapsille kivoja yöpukuja pitkin talvea ja kesää, enkä ole juurikaan löytänyt - varsinkaan Emilille. Tuolla vahtoehtoja oli enemmänkin. Samoin tyttöjen housupuolella oli monet kivat, mitkä olisin voinut ottaa, jos tarvetta olisi ollut. Ja jos sattuu tykkäämään romanttisista mekoista pikkutytöille - niitä oli myös:). Talveksi odottelen ihania neuletakkeja ja muuta kivaa - ilman että mulla on heidän talvimallistosta aavistustakaan..

Liikkeitä on yli 600, 30 eri maassa, mutta tämä oli ensimmäinen pohjoismaihin avattu. Mitä tämä taas kertoo ranskalaisista?? Tiedustelin varovasti, onko heillä aikeita laajentua Suomessa muihin kaupunkeihin. Helsinkiläinen tietysti kuvitteli mun tarkoittavan Espoota näillä muilla kaupungeilla, mitä muita nyt edes on..??? Katsotaan, miten homma lähtee liikkeelle, oli vastaus. Ehkä asiakaspalaute auttaisi tässäkin asiassa. 

IHANA KAUPPA JA YSTÄVÄLLINEN PALVELU.



10 kommenttia:

  1. Hei, kiva postaus, kun itsekin olen mielenkiinnolla seuraillut liikkeen aukeamista Suomeen :) Eli seuraavalla Helsingin-visiitillä suuntaan Kamppiin ihan ehdottomasti.

    Vielä tuosta kokoasiasta: eli ymmärsin, että mitoitus on hieman niukempaa kuin kokonumero antaa olettaa? (Oliko teidän tytöt 2 ja 7) Ja mitoitus ilmeisesti myös kapeaa? Hmm,mitenkähän menevät meidän pulleroille pojille ;)

    Suvi / www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Suvi, kannattaa ehdottomasti poiketa. Meidän tytöt on 2v ja 6v, käyttävät kokoja 98/104 ja 122. Kannattenee ottaa jotain mallivaatteita mukaan, toisaalta heillä oli kyllä palautusoikeus, ainakin 14 vrk, mutta se on tietty hankalaa, jos asuu kaukana...

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Oli pakko poistaa ensimmäinen kommentti kun oli niin monta virhettä...

    Haha, en mä olettanut että Espooseen, kunhan vitsikkäästi ehdotin ;)

    Ja Suville, housut ovat pitkiä. Yläosat eivät ole niin pieniä mitä ranskalaismerkeillä yleensä, meidän 110 senttinen käyttää koon 6 paitaa muttei ole mitenkään kittana, lähinnä vastaa mielestäni kokoa 110-116 (jos lapsi olisi hoikempi, todennäköisesti pienempi kokokin mahtuisi). Housuista riittäisi varmasti koko 5 pituutensa puolesta, pienellä kasvuvarallakin, mutta meidän tytölle kyllä siinä koossa leveyttä ei olisi tarpeeksi.
    Sanottakoon että hoikalle lapselle näissä olettaisin riittävän juuri sen koon mikä vastaa "suomalaisia ikävuosi-kokoja", olettaen että lapsi on "standardi-pituinen". Pojalle ostin T-paidan ja farkut, molemmat koossa 12 ja ovat oikean kokoiset. Poika on noin 150 cm pitkä ja todella hoikka.

    VastaaPoista
  5. Pakko vielä lisätä että Dpamin sivuilla on sellainen koko-kartta. Ja mielestäni se on aika lailla paikkansa pitävä. Katsoin että tuo koko 12 vastaa 150 senttistä, ja pojan farkuissa on tosiaan se muutama sentti kasvuvaraa lahkeissa. On muuten todella kapeat vyötäröstä, kun ei tarvinnut yhtään kiristää ja poika painaa noin 30 kiloa.

    VastaaPoista
  6. Anana, en tarkoittanut, että SÄ olisit ajatellut kakkosmyymäläksi Espoota, vaan se myyjä:)!!!

    VastaaPoista
  7. Härligt att höra om detta märke, verkar ju jättebra! Så, via Kamppi nästa gång jag ska mot storstan ;)

    VastaaPoista
  8. Hurjan kivannäköiset noi velourit, kai siihen syksyvaatetukseen pitää taas tässä helteiden keskellä (toiveissa) ruveta perehtymään. Lottikselle otin tuon narutopin koossa 5 ja se on just sopiva, mutta taisi käydä rumpukuivauksessa kerran :)

    VastaaPoista
  9. Hei!
    Ihana blogi. Mun suosikki. Olen lukenut jo pitkään, mutta aina jää kommentit laittamatta. Muutan tapani ;)
    Huomasit varmaan, että Heurekan Facebook-sivuilla kehutaan sun valokuvia?
    Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!
    Elina

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)