27.8.2010

Isiä ja poikia


Sivusta ja joskus kameran takaa seuraan nauttien isin ja Emilin touhuja. Jotenkin kiehtoo ajatus siitä, miten asiat, opit ja elämänkatsomus siirtyvät isiltä pojille. Kyllä, varmasti yhtä hyvin se siirtyy äiditä pojalle ja isältä tyttärelle. Koen kuitenkin itseni välillä kovin ulkopuoliseksi tässä meidän miesten maailmassa ja olen päättänyt ottaa asiasta ilon irti:). 

***

Emilillä on _taas vaihteeksi_ melkoinen äiti-kausi. Isi kyllä kelpaa, mutta jos valita saa, niin aina äiti. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Jos tarjolla on mahdollisuus lähteä prätkällä - ihan mihin vain - saa äiti Emilin puolesta mennä ja tehdä mitä vain. Pikkuherralla kiintymys kaksipyöräisiin taitaa olla geeneissä...


4 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia <3 Etenkin tuo porras-kuva.

  VastaaPoista
 2. Ei niitä tarvitse ymmärtääkään, niitä isän ja pojan "miesten"juttuja. Itse vaan nautin siitä, että niitä on. Meillä se yllättäen, aika urheilupainotteista.

  Tosi hyviä kuvia taas!

  VastaaPoista
 3. Minäkin seuraan sivusta isä-poikajuttuja.

  Paljon tehdään porukalla, mutta onneksi on myös omia juttuja. Isä-poika, äiti-poika.
  Sama tietysti myös tyttöjen kanssa.

  Kauniit kuvat, jälleen kerran!

  VastaaPoista
 4. ihanat kuvat taas kerran! Meillä on ihan sama juttu täällä, isä-poikajuttuja täytyy vain tarkkailla sivusta... Ja tällä hetkellä pojalle kelpaa vain isä ;)

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)