6.7.2010

Kuuluu kesään


Arvatkaa, mikä kuuluu MUN kesään?


Muistelin parin vuoden takaista aikaa, kun Emil oli Ellenin ikäinen. Emil oli Idan kanssa tässä junassa - ja kaikki sujui hienosti. Totesin, ettei tulisi mieleenkään päästää Elleniä sinne sisarusten kanssa - eihän se siellä pysyisi, ellei teipattaisi;). No, sinne ne painelivat ja tulivat takaisinkin - Ellen mukana.


*LINNANMÄKI*

Ei ole mitenkään sama mennä mennä johonkin muuhun huvipuistoon. 
Lintsille pitää päästä, vähintään kerran kesässä.

Yksi minihupi ja kolme pikkuhupia - kiitos.
Tänä(kin) vuonna oli isin vuoro mennä kieppumaan
lasten kanssa.


Ei olisi amerikantemppu arvata, mikä on kenenkin lapsen suosikkilaite...

***

Mun toive olis päästä Lintsille elokuun pimeänä iltana.
Mahtaisikohan se tänä vuonna toteutua.
Vuoristorataan ja tukkijokeen-
ja muualle missä ei tarvi kieppua 360 astetta ympäri.12 kommenttia:

 1. Lintsille haluaisin itse, jonkun kaverin kanssa.
  Ollaan viimeksi oltu Lintsillä,kun lapsia oli neljä ja sillon jo oli isommat serkut apuna. Nyt ei kuuden kanssa vois kuvitellakkaan. Ellei sattuis olee tooosi hiljanen päivä.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia, oikeita herkkuvärejä:)
  Itse en tykkää mistään kieputtimista, mutta maailmanpyörään saattaisin lähteä. Meillä lapset pian sen ikäiset (2v ja 4v), että pitänee ainakin yksi huvipuisto kesässä vierailla..
  t. kahden pojan äiti

  VastaaPoista
 3. MÄ tykkään tukkijoesta, mutta kieputtimet on mun vatsalle liikaa, tykkäisin mutta vatsa sanoo nou nou.
  Ihania kuvia, meillä isommat ovat käyneet kavereineen, Niklaksen kanssa pitäisi vielä käydä, saa isi mennä sitten laitteisiin pojan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Me oltiin eräänä erittäin syksyisenä kesäkuun alun iltana;) Fiilis oli tosiaan erilainen. Jonoja ei ollut, vuoristorataankaan pääsi kun vaan sisään käveli, kolme kertaa peräkkäin.

  Tänä vuonna on tullut iltalippu, hieman halvempi ja voimassa illan kolme viimeistä tuntia. Sopii meille, voidaan mennä ihan ex-tempore, meiltä on sinne alle 10 minuutin matka.

  Kyllä mä viime kesänä huokaisin helpotuksesta kun Luksukin oli jo isojen laitteiden kokoinen, ei enää tarvinnut kökkiä niissä pienten laitteissa, tai vieressä päivystämässä. Luksulla oli muuten pienempänä samat suosikit kuin Emilillä ja Ellenillä:)

  VastaaPoista
 5. Olenkohan ennen kommentoinut? No enivei, kivoja kuvia ja toivottovasti pääsen itsekin Lintsille! Ensiksi pitää vain päästä Suomeen :) Vesilaitteet on kivoimmat ja Kirnu tottakai!

  VastaaPoista
 6. Hei! En muista olenko ennen kommentoinut, mutta olen kyllä käynyt ihastelemassa kuvia momen monta kertaa. Tämä ei nyt mitenkään liity linnanmäki asiaan, mutta kesälomamatkailuun kuitenkin.

  Kuten nimesikin "saariston lapset" jo paljastaa, niin asustelette ilmeisesti saaristossa. Meidän perheen tuleva lomamatka sijoittuu ensiviikolla Turun saaristoon ja kyselisinkin nyt jotain vinkkejä miten pysyä punkeista erossa? Olen kehitellyt ittelleni kamalan stressin aiheesta, joten jotain kannustavaa niiden kanssa yhteiselosta ottaisin mielelläni vastaan :)

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva ylläri kun olitkin käynyt lisäämässä kuvia ja tarinaa. Kivoja kuvia taas ja niin suloisia ovat lapsesi :-). Isin muistaminen oli niin hellyyttävää! ja samoten hänen vastauksensa!


  Voikaa hyvin!


  Kirsi

  VastaaPoista
 8. Lintsille, juuri elokuun pimeänä iltana, kun sähkövalot jo loistaa..
  Lasi punaviiniä terassilla, se tunnelma, minua ei juurikaan laitteisiin saa :D
  Voin pahoin jo tavallisessa keinussa.

  VastaaPoista
 9. Blogisi nimi houkutteli tänne erään toisen blogin kautta! Meillä on lintsin reissu jo tehty tämän vuoden osalta, jälleen kerran oli ihana päivä!! joka vuosi on sinne meidänkin päästävä :)

  VastaaPoista
 10. Sokrutin, Lintsilä on niitä laitekummeja, en tiedä onko tämän kesän uusi juttu, helpottaa suurperheitä vaikka en tiedä saako niitä koko päiväksi..;)

  Kahden pojan äiti, kiitos:)

  Katri, mäkin tykkäisin, mutta vatsa ei.. HÖH.

  Nina, pitääkin ottaa elokuussa iltalippu aikuisten kesken. Meillä mennään vielä "muutama" vuosi näillä minilaitteilla - huoh.

  Kenza, kiva kun kommentoit, en ainakaan muista, että olisit kommentoinut aikaisemmin.

  Kirsi, kiitos:). Mä kyllä yritän päiitää, mutta....

  Anoyymi, pahoittelut, kun olet joutunut odottamaan vastausta - olen kaksi pitkää juttua kirjoittanut ja onnistunut lähettämään ne taivaan tuuliin:(. MUTTA - meillä ei lapsilla eikä naapurin lapsilla ole punkkeja ollut, eli tarttuvat huonosti lapsiin. Borrelia tarttuu vasta, jos punkki on 12h iholla ja aivokuume (TBE?) on äärimmäisen harvinainen. Netissä on paljon asiallista tietoa, kannattaa kurkata - ja lomailla rauhallisin mielin!!!

  LePetite Princesse - punaviini kuulostaa hyvältä - ensin tukkijokeen ja sitte viinille:).

  Anskuliini, kiva kun löysit tänne, toivottavasti viihdyt:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos lohduttavista sanoista punkkien suhteen :) Menin ostamaan jo jotain tosi vahvaa punkkiS nimistä karkoitetta, mutta sitä ei saa laittaa alle 3 vee lapsille.
  Lueskelin kyllä netistä paljon ohjeistusta liittyen punkkien torjuntaan, mutta usein neuvo oli juuri se, että jos lomailee "punkkivaara" alueella, niin kannattaa ottaa se aivokuume rokote. Turun saaristo on juuri suurinta riskialuetta. No, rokotetta ei ehdi enää ottamaan, joten kai sitä täytyy luottaa vaan todennäiköisyyteen ja ottaa loma rennosti. Onhan se tauti kyllä tosi harvinainen.
  Ehkä stressaan vaan kun lähipiirissä oli yksi borrelia tapus, jolla hoito oli aika hankalaa ja oireet pitkäkestoisia. Kyseessä oli kyllä aikuinen.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi vielä, meillä ollut se punkkirokote työn alla (en ole saanut taaskaan aikaiseksi..), mutta kun olen asiaa selvittänyt, niin monet ovat sitä mieltä, että lapsilla on luonnostaan niin hyvä vastustuskyky, että alle 3-5vuotiaille ei rokotetta kannata edes ottaa. Eli nauttikkaa lomasta - paljon muutaki kuin punkkeja voi sattua ja paljon todennäköisemmin:)!! Kivaa lomaa!!!

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)