5.7.2010

Aamusta iltaan


Tätähän se on.
Aamusta iltaan.

Vesileikkejä jossain muodossa.Ollaan mökillä.
Isi parka paiskii töitä vielä tämän viikon kotona.

Mulla on uusi kannettava - YES!
MUTTA - jos kuvat on outoja väriltään tai muuten,
niin se johtuu juurikin siitä
Ja siitä, että silmät on aivan solmussa:).
Mutta linjoilla ollaan. 

Välillä viedään Mumin kanssa PlussaPallot jätskille.Illalla soitto kotiin.
Isi, olet meille tärkeä!


18 kommenttia:

 1. Suloiset plussapallot :D Ihanaa kun voi nauttia täysin siemauksin tästä lämmöstä.

  VastaaPoista
 2. Ihania lomakuvia ja tuo viimeinen soittokuva on hellyyttävä. Nauttikaahan lomasta!

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa! Tääll' paiskitaan nyt viikko töitä ja sitten...
  Nuo pelastusliivikuvat ovat mahtavia, tulee oma lapsuus mieleen kun kesät meni liiveissä mökkirannassa ja vedessä oltiin aamusta iltaan ♥
  Ps. värit on helt ok ;)

  VastaaPoista
 4. Juuri tuota, vesileikkejä ja jädeä. Ihan siis parasta kesää!!

  Kauniit kuvat taas.

  VastaaPoista
 5. Huoh kaksi viikkoa vielä ennen kuin aamusta iltaan... Onneksi on apukädet plussapllojen kanssa=)

  VastaaPoista
 6. Voi että tuo teidän nuorimmainen on jotain niin käsittämättömän suloista <3

  VastaaPoista
 7. Katja, kiitos, NIIN ON:)!

  Katri, nauttikaahan tekin!

  Pusuja Isille!

  Anana, kiitos kuva-analyysista. Pitää viel kalibroida tää näytö, ennenkuin luotan siihen... Kivaa lomaa!!!

  -S-, kiitos!

  Kikka, nämä tosiaan ovat se kesän paras osa!

  Marika*, tsemppiä viime metreille loman odotuksessa, kyllä se sieltä tulee!

  Le Petite Princesse, kiitos! Musta tuntuu, että se kompentoi tota hieman hankalahkoa luonnettaan...:)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia taas. Erityisesti tuo alin:)

  VastaaPoista
 9. Itsekin äitinä en voi ymmärtää miten joku haluaa ja uskaltaa laittaa lapsistaan näin tunnistettavia kuvia nettiin... Oletko ajatellut, että tykkäävätkö lapsesi siitä esim. 10v. päästä?

  VastaaPoista
 10. Nina, kiitos:).

  Tiina, kiitos kommentistasi. Olen ajatellut asiaa - paljonkin. Lapset ovat kouluiässä muutaman vuoden päästä ja nyt ainakin tuntuu siltä, että silloin en enää halua, että heidän kaverinsa lukevat ja katsovat netistä, mitä he tekevät. Blogin voin sulkea halutessani koska tahansa, joten kymmenen vuoden päästä sinne ei enää pääse (toki ymmärrän, että sen voi kuka tahansa kopioda ja sitä levittää, mutta silloin ollaan jo rikollisilla teillä. Vahinkoa voi tapahtua, mtta niin voi monessa muussakin..) -eikä varmasti tässä muodossa enää silloinkaan, kun lapset aloittavat koulun ja rupeavat ehkä itsenäisesti käyttämään nettiä.. Tietysti lapset voivat olla ärsyyntyneitä asiasta kymmenen vuoden kuluttua, sitä en voi tietää. Tämä blogi perustuu pitkälti kuviin lapsista - meidän ja niistä muista, joiden kuvia luvallisesti ja satunnaisesti täällä on. Kuvat eivät olisi sama asia, jos kasvot olisi sumennettu, tai kuvakulma olisi aina sellainen, että lasta ei tunnista. Ymmärrän toisaalta huolesi, mutta olen asiaa paljon pohtinut ja tällaiseen ratkaisuun päätynyt.

  VastaaPoista
 11. "Huoleni" kohdistuukin lähinnä ymmärtämiseen eli yritän ymmärtää miksi joku haluaa riskeistä huolimatta levittää kuvia lapsistaan avoimesti... Ymmärrän vielä teinien blogit ja ehkä aikuistenkin naisten, jotka levittävät kuvia itsestään, mutta näin laajaan "äitiblogiin" en ole vielä törmännyt. Joku narsismihan siinä takana täytyy olla... Ei siis millään pahalla - pohdin vain asiaa.

  VastaaPoista
 12. Minusta sinulla on kyllä niin suloiset lapset ja osaat ottaa heistä todella hyviä kuvia, että tätä blogia on ilo lukea!

  P.S Ja tuolle edelliselle kommenttina, että jos et millään pahalla tarkoita, niin kannattaisiko sitten tuollaiset narsismi-syytökset jättää kirjoittamatta.

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia! Pelastusliivien käytöstä: uimataitoiset saavat olla ilman laitureilla, mutta veneessä ne on oltava. Helteillä riittävät paukkuliivit... Tavallisissa tulee liian tukala. Ja hei, lukijoita on moneksi. Arvostelijoiden soisi "kaikella hyvällä" ymmärtävän, että toisen onni ei ole itseltä pois... Ja että kannattaa jatkaa tutkimusmatkaa blogistaniassa!

  VastaaPoista
 14. Tai ehkä blogin pitäjä harrastaa valokuvausta, on erikoistunut lapsikuvaukseen ja luonnollisesti tässä tapauksessa aika kätevästi mallina toimivat omat lapset :)

  VastaaPoista
 15. Tiina, uskon kyllä ymmärtäväni mahdolliset riskit - ja olen näitä asioita kyllä pohtinut. Ja totta - onhan bloggaaminen narsistista; MINÄ/ME/MUN lapset sitä ja tätä... Anana osui asian ytimeen -asia on juuri näin:). Ja vielä viiden äitiä lainatakseni, en koe että blogini olisi mitenkään erityisen laaja "äitiblogi" - mutta näkemyksiä on tietysti erilaisia.

  Viidenäiti vielä.. meillä Ida on talvella oppinut uimaan, mutta uimataito ei vielä ole ihan huipussaan. Pellareilla uitiin lähinnä huvin vuoksi (sitä on musta ihan hyvä ja hauska harjoitella:), mutta toki äiti voi ottaa vähä rennommin, kun ne on päällä. Meillä lapset käyttävät vielä kaikki tostaiseksi pellareita laituriillakin. Onko teillä lapsilla paukkarit? Onko nykyään siis myös lasten paukkareita (olen parissa vuodessa "hieman" tippunut kärryiltä)? Silloin viimeksi kun asiaan olin perehtynyt, paukkareiden alapainoraja oli 45kg..

  VastaaPoista
 16. Ei, toisen onni ei todellakaan ole itseltäni pois varsinkaan jos onnea tässä tapauksessa on se, että levittelee tunnistettavia kuvia lapsistaan ympäri nettiä :) Kaikki "ymmärtäväiset" lukijat varmasti printtaavat omiakin perhekuvia lähikauppansa ilmoitustaululle. :) Minä ainakin toivon, ettei esim. tämän blogin kuvat ole joutuneet vääriin käsiin.

  Samapa tuo minulle, ajattelin vaan tulla herättämään tietoisuutta tietoturvan ammattilaisena, mutta näyttääkin taas siltä, että kukaan täällä ei suhtaudu netin vaaroihin tosissaan. Mutta toki oletuksena on heti, että "kateellinen se tässä vaan panettelee" - mitäpä muutakaan on kateellisella kansalla mielessä.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)