14.5.2010

Monsterit saaristossa


Helatorstaina valtavat Monsterit olivat vaeltaneet tänne Saaristoon.


Kyseessä oli Traber Monstertruck Stuntman Show . Saksalainen porukka, ensimmäsitä kertaa Suomessa ja googlettamalla törmäsin lähinnä pienempiin suomalaisiin paikkakuntiin (esim. Valkeakoski, Raisio...), jossa he kesän aikana esiintyvät.

Kävimme siis katsomassa 1,5 tuntisen shown helatorstai-iltana. Arvatkaa, ketkä meidän perheestä olivat aiheesta innoissaan...Neiti 5v ilmoitti, että HÄN ei ole kiinnostunut ja pääsi naapuriin leikkimään. Ellen joutui mukaan ja oli tietysti innoissaan - kuten kaikesta... Hän viihdytti itseään hiekassa ja roskiksia tonkimalla...
Ohjelmassa oli prätkiä - maassa ja ilmassa...... elokuvastuntteja tulella ja ilman....
... taitoajoa autolla...... ja ne Monsterit.Näitä ei kuulemma voi verrata niihin esim. Hartwall - areenalla esiintyviin Monstereihin - mutta oli hintakin tietysti vähän toista luokkaa. Tämä show 10€/15€, alle 4v veloitukstta. Show oli jollakin tavalla kotikutoinen - en tiedä tekikö sen pakkomiellekoomikkomauton suomalainen juontaja vai mikä. Mutta ainakin aurikoisena ja lämpimänä iltana kiva tapa viettää aikaa perheen kanssa. Eli jos sattuu kohdalle ja perheessä on moottoreista kiinnostuneita, niin kannattanee katsastaa:).

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, pitääkin katsastaa jos meidän lähellä olisi. Pojat olisivat varmasti enemmän kuin innoissaan.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    kiitos vinkistä! Meidänkin pojat varmasti olisivat innoissaan! En vaan osannut katsoa tuolta sivuilta, että tulevatko ollenkaan pääkaupunkiseudulle..

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)