19.11.2009

LenskarileikkejäElleniä ei todellakaan ole tarvinnut houkutella syömään, melkein kaikki puurosta fetajuustoon herkkuja unohtamatta uppoaa. Emme ole kuitenkaan saaneet neuvolantätiä huolestumaan painokäyrillä - vielä ;).


Nyt pienelle tulee poskihampaita ja syöminen selvästi sattuu. Onneksi isi muisti siskoonkin hyvin uponneet lentokoneleikit - ja hauskaa oli.

Päätimme myös rokotuttaa lapset sika-influenssaa vastaan ja tämä tapahtui tiistaina. Kiukku ja kärtty voi siis toki johtua siitäkin.


Täällä rokotusjärjestelyt oli hoidettu mallikkaasti ja kätevää oli, kun saimme kaikille lapsille rokotuksen yhtä aikaa. Kukaan lapsista ei ainakaan toistaiseksi ole saanut sen kummempia rokotusoireita, peruskiukkua ja kitinää on toki ollut kaikilla. Hyvä niin. Ida taitaa olla perinyt piikkikammon, pieni oli urheasti ja reippaasti rokotettavana, mutta voi huonosti heti rokotuksen jälkeen. Se tosin meni vartissa ohi kun hiukan lepäilimme neuvolassa.


Meillä muuten näihin rokotuksiin motivaattorina ovat laastarit (ne ihmeelliset ja parantavat, jotka vain laitetaan kipeään kohtaan ja jo tuntuu paljon paremmalta;). Nykyään kun on kaikkia ihanuuksia Hello Kittystä Star Warsiin ja Bamseen, niin lapset valitsevat kotoa omat lempparilaastarit mukaan, ja rokotuksesta tuleekin päivän kohokohta:).

Mukavaa loppuviikkoa!


4 kommenttia:

  1. Kätevä tuo vinkki omista laastareista, täytyykin pitää tulevaisuudessa mielessä :). Kiva kuulla, että välillä rokotukset sujuvat hyvinkin, vaikka mediassa tunnutaankin keskittyvän vain niihin epäonnistuneempiin järjestelyihin.

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään sun blogista :) söpöjä lapsia, ihania vaatteita ja upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Hei Tanja! Kiitos komentoinnista omaan uuteen blogiini. Tosiaankin paljon yhteistä meistä löytyy näin ensisilmäyksellä, jopa omakuvasia ja lastesi vaatteet näyttävät "tutuilta" ; ) Laitan nyt sinutkin listaani niin pääsen kurkkimaan kuulumisia : )

    VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)