27.3.2012

DPAM tekee hyvää ♥


Ilokseni havaitsin - ensimmäiseksi itseasiassa MOLin sivuilta jo tammikuussa - ranskalainen lastenvaateketju DuPareilAuMéme, DPAM on avannut myymälän myös Turkuun, Skanssiin. Ihana liike täynnä ihania lastenvaatteita erittäin kohtuullisella hinnalla. Bonuksena vielä pitkät aukiolot, mikä ei kyseisessä kauppakeskuksessa ikävä kyllä ole itsestäänselvyys. SiitäKin pisteet tälle yritykselle.

Tämä kuva kertoo mielestäni paljon DPAMista - iloa ja väriä.
Kuva www.dpam.com


Ilokseni sain myös kertoa teille heidän huhtikuussa alkavasta,
 Pelastakaa Lapset ry:n kanssa yhteistyössä tehtävästä kampanjasta: 

DPAM lahjoittaa jokaisesta
 Kampissa tai Skanssissa 2.-15.4. tehdystä ostosta
 lyhentämättömänä 4% Pelastakaa Lapset ry:lle
 ja joisesta
tykkäyksestä
 lähtee euro samaiseen osoitteeseen.

 Nyt on hyvää tekeminen helpompaa kuin koskaan, kaikki mukaan siis !!

Pelastakaa lapset Ry on 1922 perustettu sitoutumaton järjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lasten oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. 

Erinomainen syy liittyä Facebookiin, jos vielä boikotoit sitä, erinomainen syy lähteä Kampiin tai Skanssiin hakemaan ne kesäjutut mitkä pitää muutenkin hakea - tai sitten tutustumaan tähän ihanaan kauppaan jos se ei vielä ole tuttu!

13 kommenttia:

 1. Olen kerran vieraillut kampin dpam:issa ja ostin jouluksi neidille vaatteet. Ihania!:) Harmi kun nettikaupasta toimituskulut valtavat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohikulkumatkalla sitten, kun seuraavan kerran olet Turussa tai Helsingissä:).

   Poista
 2. Kävin siellä pari viikkoa sitten. Kuvia napsin ja tarkoitus olisi postata siitä..ku vaan jaksais..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se uusi myymälä on musta tosi kiva! Postaat kun ehdit, siellä se pysyy:)!!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ja korjataan typot...
  Höh, just kävin... No koska sinne tulee uutta koko ajan, käyn yleensä aina pyörähtämässä kun Kamppiin eksyn. Onneksi ei sentäs joka kerta löydy jotain vastustamatonta ;)
  Mutta suosittelen, tykkään Dpamista tosi paljon ja ne farkut pysyy myös J:n jalassa kiristämättä, taitaa olla ainoa merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dpamin housuissa on ilmeisesti kaikissa (ainakin kaikissa mitä meidän tytöillä on) tosi hyvät kiristysnauhat, joita säätelemällä voi pitää huolen ettei ainakaan kiristä - tai että pysyy päällä :)

   Poista
  2. Mulle ie ole noista housuista kokemusta, mutta Anana on tämän alueen expertti:)

   Poista
 5. Minua vähän harmittaa noiden vaatteiden laatuerot. Tytön bodyt olivat jo käyttöönottopesun jälkeen ihan nyppyisiä, kun taas tunikassa ei huomannut juuri mitään eroa. Kokojen kanssa saa olla kyllä tarkkana, noi bodyt oli merkattu 4-vuotiaalle, mutta olivat ihan sopivia tytölle,joka käyttää yleensä kokoa 86.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, laatueroja tuntuu olevan joka merkillä. Meillä taas noista trikoovaatteista pelkkiä positiivisia kokemuksia, topit ja t-paidat ovat pysyneet täysin moitteettomina. Koot tosiaan ovat aika pieniä..

   Poista
 6. Hmm, voisi kuvitella että juurikin trikoossa laatuerot voivat olla isoja, ihan merkistä riippumatta.
  Padmélla on ollut niitä naruolkaintoppi-paitoja ja mielestäni pysyneet käyttöön ja pesutiheyteen nähden erinomaisessa kunnossa. Niin ikään eräs t-paita ihan ohutta trikoota, on pysynytuudenveroisena.
  Koska suurin osa Dpamin värityksesta on haasteellista tytön kohdalla ja valitettavan monissa kivoissa poikien vaatteissa koot loppuvat 128:aan, ei meidän lapsilla vielä toistaiseksi ole ollut niin isoa otantaa vaatteista että suurempaa analyysiä voisi tehdä. Siksi onkin tosi mielenkiintoista lukea näitä käyttökokemuksia!

  VastaaPoista
 7. Niin ja kokoihin piti sanoa että isompien vaatteissa on kyllä pitkä mitoitus, joskin kapea. Poika 152 cm käyttää niitä 150 senttisiä farkkuja (ja en todellakaan tykkää että nilkat vilkkuu) ja tyttö 115 cm käyttää kokoa 6, eli 114 cm. Kuitenkin kuutoskoon paidat ovat aika pienehköjä, aika pahasti jää kokojen välíin tuon pituisena.
  JA anteeksi Tanja että olen jälleen vallannut kommenttilaatikkosi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun päivystät täällä kun mä en ehdi:)!!

   Poista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)