23.4.2011

Glad Påsk!


GLAD  PÅSK !


MANGOJUUSTOKAKKU

Pohja
200g digestivekeksejä
75g voita

Murskaa keksit, sulata voi.
Sekoita ja painele vuoan (n. 20-24cm) pohjalle.

Täyte
200g maustamatonta tuorejuustoa (kevyt käy..)
2,5 dl Flora Vispiä
5 liivatelehteä
1 dl sokeria
2 rkl sitruunamehoa
1,5 mangososetta
0,5 dl mangon säilykelientä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Soseuta mangot ja sekoita mangosose ja tuorejuusto.
Lisää sitruunamehu ja sokeri.
Kiehauta mangon liemi, purista liivatteista kylmä vesi ja sulata mangoliemeen.
Kaada liivate ohuena nauhana seokseen.
Lisää vaahdotettu kerma varovasti nostellen.
Anna hyytyä pari tuntia jääkaapissa.

Päällinen
1 prk säilykemangoa
3 liivatelehteä
2 rkl kiehuvaa vettä

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä (min. 5 min).
Soseuta mango.
Liuota liivatteet kiehuvaan veteen.
Kaada liivate ohuena nauhana joukkoon.
Kaada hiukan hyytyneen kakun päälle.
Anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa.

***

Mä en todellakaan kuvittele olevani mikään kakkuguru:).
Hyviä näistä tulee, mutta ulkonäköpuolessa on PALJON opittavaa...
Mutta nää on tällaisia, että tumpelokin onnistuu.

KOKEILKAA,
JOS ETTE EHDI PÄÄSIÄISENÄ,
SOPII HYVIN MYÖS MYÖHEMPÄÄN KEVÄÄSEEN.

Ohje sovellettuna uudesta tuttavuudestani
Kauniita kuvia,
suussasulavia herkkuja.

***



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)