28.4.2010

GANT ysmy


En juurikaan ole törmännyt OIKEISIIN ysmyihin pääkaupunkiseudun ulkopuolella-
katkeraa tilitystä;).
Tämä (kuten monet muutkin) kuitenkin on pidemmänkin matkan arvoinen...TERVETULOA


YSTÄVÄMYYNTIIN
KORKEAVUORENKATU 1
(KÄYNTI TALON KULMALTA)

KE 5.5 klo 9 -19
TO 6.5 klo 9 -18


Tarjolla on runsaasti uniikkeja mallikappaleita sekä lajitelmia maahantuojan varastosta - myös Gant Home, lakanoita, torkkuja, pyyhkeitä, tyynyjä, astioita ja keittiötekstiilejä.


MAKSUTAPA KÄTEINEN (EI KORTTEJA)
22 kommenttia:

 1. Ei ehkä 350 km arvoinen? Katkeraa tilitystä täälläkin!Vitsi kun ei ikinä pääse noihin tekemään löytöjä. Pitäis hommata joku sijaisshoppaaja tuonne :)

  VastaaPoista
 2. Siis helsingin korkeavuorenkatu?

  VastaaPoista
 3. Pakkohan tuonne on lähteä ryysimään vatsan kanssa, ihan ehdoton.

  VastaaPoista
 4. Sini, vaikea sanoa..;)

  Anonyymi, luonnollisesti HELSINGIN Korkeavuorenkatu...

  Katri, koitan pongata sut ja mahan:)

  VastaaPoista
 5. Voi hitsi, en pääse:( Meillä tosin mies teki viimeksi parhaat ostokset ja minä löysin lapsille, ja niitä käytetään edelleenkin. Meille viime kerta olisi kannattanut vaikka 350 km:n päästäkin... Kertokaa sitten, mitä löysitte!

  VastaaPoista
 6. Onko tuolla millaisia alennuksia?

  VastaaPoista
 7. En pääse paikalle. Illalla ehk käyn katsomassa jos olisi vielä jotain jäljellä. Ainakin viimeksi oli ihan käymisen arvoinen mutta toki kaikki on suhteellista ;)

  VastaaPoista
 8. Violette - kaikki ontosiaan suhteellista;).
  nazzy, hinnat vaihtelevat, jotkut jutut on halpoja, toiset ei. Ja on tietty tuurista kiinni mitä sattuu löytämään.
  Anana, kyllä sinne ainakin ke illalla varmaan kandee piipahtaa..

  VastaaPoista
 9. Joo, kaikki on suhteellista:) Tarkemmin kun mietin, niin mies täydensi vaatekaappinsa viime kerralla niin hyvin basiceillä, ettei nyt tarvitse. Hän löysi viidenkympin farkkuja useat, ja kivoja kenkiä vapaa-aikaan 40 €/pari ainakin kolmet, koska malliparit sattuivat sopimaan. Lisäksi takki, sukkia, paitoja ym. Lapselle paras ostos oli 2 in 1 takki 50 €, ovh yli 300 €, mutta se oli ainoa mallikappale. Ehkä parhaat oli nimenomaan lasten mallikappaleita, ei niinkään muutaman sesongin takaisia myymättömiä vaatteita. Sisustuspuolesta en osaa sanoa mitään, koska kaikki hyvä oli silloin jo myyty. Naisten jutut ei iskeneet, mutta se ei tarkoita, etteikö joku muu olisi tykännyt. Mutta jos ostaisi Gantia muutenkin, normaalihinnalla, niin sitten ysmy voi hyvinkin kannattaa.

  VastaaPoista
 10. Mitä kokoja tuolla on lapsille? Mietin pitäisikö raahautua paikalle. Aikaisemmin en ole käynyt.

  VastaaPoista
 11. PikkuSanna - you never know... Periaatteessa kaikkia lasten kokoja, mutta esim. viimeksi oli paljon M (110/116) ja L - kokoja.. Tuurista kiinni.

  VastaaPoista
 12. PikkuSanna, kun minä olin paikalla, kokoa M ei ollut tytöille kuin pari vaatetta, sain yhden hyvän hupparin sentään. Kannattaa siis mennä heti paikalle, kun valikoimat ovat parhaimmillaan. Poikien puolen jätin katsomatta. Suosittelen käymään sikäli, että ainakin viimeksi tavaraa oli kokonaisuudessaan valtavat määrät muihin ysmyihin verrattuna, mutta niin kyllä ihmisiäkin...

  VastaaPoista
 13. Minä täällä TAAS, sorry Tanja, valtaan blogisi... Korjaan, että koko 110-116 cm onkin koko S eikä M. Eli ässät oli vähissä, kun kävin.

  VastaaPoista
 14. Voilette - kiva kun käyt päivitäin;)!! Ja kiitos korjauksesta. Itse asiassa tuota kokoasiaa kirjoittaessani aavistelin, että saatan olla väärässä, mutta en jaksanut kiivetä yläkertaan tarkistamaan. joten kiitos kun korjasit!
  Mutta pointti siis se, että melko paljon tuurista kiinni mitä sattuu olemaan...

  VastaaPoista
 15. Onko paikka millainen, mahtuuko rattaiden kanssa liikkumaan?

  VastaaPoista
 16. Nina, ihmisiä yleensä ihan hirmusti ja muutaman kapean porrasaskelman takana. En kyllä suosittele kärryjä.. Kerran olin Zappien kanssa - enkä mene toista kertaa...

  VastaaPoista
 17. Kiitos tiedosta, sitten en päästä miestä aamusta töihin... ;D

  VastaaPoista
 18. Heippa,
  ekaa kertaa blogissasi. Aivan ihania kuvia ja suloisia lapsia!
  Pläräilin hiukka taaemmas... ja sulla oli myynnis vaaleenpunanen Molon toppahaalari. Saitko myytyä? Jos et ni oisin kiinnostunu ostaan. Laita vaikka mailia mulle riikka.koistinen@gmail.com. Kiitos :)

  VastaaPoista
 19. No Tanja olitko paikalla? Ja mitä ostit :) En huomannu sua mut oli siellä pari muutakin ihmistä ;)

  VastaaPoista
 20. Noni, nyt sun on pakko tulla vastaamaan -laitoin sulle jotain pientä ja valoisaa blogiini ;)

  VastaaPoista
 21. Anana - KIITOS!!! Et arvaa kuinka iloiseksi tulin:)!! Täällä ollaan, suunta ylöspäin, palaan asiaan asap:)!

  Ja Gant... Siellä tosiaan oli pari ihmistä muitakin ja olen kyllä sitä mieltä, että tolla kama- ja ihmismäärällä tila on aiban liian pieni... (lue: olin vähän ärsyyntynyt;) - vaikka tiesin mitä oodttaa. Lisäksi mua harmitti, kun meidän lasten kokoja ei juuri ollut. Ellenille löytyi neule ja pikeitä, itselle yksi neule ja toppi, Lassille housut ja pikee. Eli ei tyhjin käsin tarvinut tulla kotiin, mutta jotenkin saldo jäi köyhäksi:).

  Löysittekö te jotain??

  VastaaPoista
 22. Mä ole tyytyväinen ostoksiini.. Esikoispojalle kokoa L oli reilusti tarjolla ja mukaan lähti collegetakki, neule, pitkähihainen rugby-paita ja kolme pikeetä (näistä 3 tuotetta oli tämän kevään mallistosta!!

  Keskimmäiselle pojalle kokoa M löytyi vain yksi neuleslipoveri ja pienimmälle 86cm 1 t-paita ja sukat..

  Mies sai 3 skragaa yht. 25€ ja parit kalsarit.

  Itselleni en löytänyt mitään... :(

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)