2.7.2009

Next post
Katrin ja Ananan innoitamana surffasin Nextille. Tyttöjen vaatteiden etusivulla oli ihania pallotoppeja - niihin oli valitettavasti moni muukin ihastunut, joten niitä emme saaneet. Jotain muuta pientä kylläkin.

Tilaus tuli nopsaan ja nyt kun pääsin sinuiksi Nextin sivujen kanssa, tilaan varmasti syksyksi jotain.

Meidän vaatekaapin väriskaala laajeni pinkistä jaa vaaleanpunaisesta ihan uusiin sfääreihin, kun Ida sai vihreä-valkoruudullisen hameen ja sen kaveriksi kolmen teepparin paketin. Vihreä paita oli mekon kanssa ihana - tässä vaiheessa vain jo pesussa.

Idan vaatteet kokoa 4-5v eli 110cm - tähän kokoon olemme muutenkin siirtymässä, eli ihan linjasa mielestäni muiden valmistajien kanssa.Neljävuotiaat juoksevat naapurustossamme sujuvasti pihalta toiselle. Keskustelua käydään meillä kuitenkin siitä, mihin aikaan aamulla on sopivaa soittaa kaverin ovikelloa (ja tietysti siitä, pitääkö illalla tulla kotiin vaikka kaverit saavat jäädä ulos...). Vielä kello on liian vähän ja sekös harmittaa.Emilille löysin mielestäni makeat harmaat tähtishortsit. Ehdin jo surra, että vaatekaapista löytyy vain valkoinen Timpparin paita, joka sopii näihin shortseihin. Ilokseni kuitenki tämä limen värinen harmailla teksteillä oleva niinikään Timberlandin teeppari oli kuin tehty näiden shortsien kanssa.


"Siskon pinkki puhelin vielä taskuun ja
sitten mä olenkin valmis päivän puuhiin."


Emilin shortsit kokoa 2-3 - nämäkin mielestäni hyvin linjassa muiden käyttämiemme vaatteiden (92-98cm) kanssa.


Timberlandin paita on JosephM:ltä - jossa luonnollisesti on myös ale.

9 kommenttia:

 1. Juu Nextillä on ihania vaatteita minunkin mielestäni. Tuo vihreä ruutuhame on tosi suloinen!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia (jälleen) ja ihania vaatteita! Meillä ollaan jouduttu siirtymään Nextillä isojen tyttöjen puolelle ja siellä ei ole ihan niin ihania juttuja enää, joten kateellisena katselen tuota ihanaa vihreää hametta:) Meillä on myön neiti (6v) alkanut kapinoida äidin vaatevalinnoille ja väriskaala meilläkin laajentunut taivaisiin ja yhdistelmät sen kun paranee.. Ja anoppi pitää huolen siitä, että kaikki kamaluudet rantautuvat äidin kauhuksi meillekin:( Joten senkin puolesta aavistuksen kateellisena katselen teidän ihanan harmonisesti puettuja lapsia!
  -Riikka-

  VastaaPoista
 3. Ihania vaatteita! Kiitos linkistä!

  VastaaPoista
 4. Huomasin vasta nyt hymyilyttävän yhteyden blogisi nimien välillä :). Saariston lapset kirja oli lapsuudessa oma suosikkini, ja Emil ja Idahan ovat puolestaan Vaahteramäen lapsukaisia - kirjoista tuttuja nekin :).

  Ihanan raikas ja kesäinen tuo vihreä-valkoinen hame!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita ostoksia olet tehnyt, ihanan raikasta vihreää. Ja edelleen upeita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Jarna, kiitos!

  Riikka, kiitos. En ole ehtinyt kurkistaa vielä Nextin isojen puolelle - harmi jos kivoja vaatteita on vai penemmille - varsinkaan kun kuusivuotiaat eivät ole vielä kovin isoja...

  Vekarus, kiitos ja ole hyvä:).

  Elina, kiitos.
  Hauskaa kun huomasit:)!
  Koska Ida on isosisko ja olemme suomenkielisiä, moni ei asiaan kiinnitä huomiota. Nimiasia ei ole mikään ennalta mietitty, päinvastoin mietimme pitkään kun halusimme Emilistä Emilin että onko se hassua... Ellenin kohdalla joku jo kysyi että tuleeko hänestä sitten Ronja..
  Kun aloitin bloggaamisen, niin se vähän siirtyi kun mietin blogille nimeä. Pidän kovasti kyllä Astrid Lindgrenistä, mutta en ehkä ihan yhtä paljon kuin blogin ja lasten nimistä voisi päätellä:).

  Katri, kiitos:).

  VastaaPoista
 7. Ihanasti käy nuo värit teidän vaaleille lapsille. Ja miten nuo lapset voivatkin olla niin vaaleita? Ihania.

  Ja sun kuvat on niin hyviä.

  Nextiltä olen ollut tilaamassa pari kertaa, mutta sitten en kuitenkaan. Joskus vielä rohkaistun. Nyt olen ostellut vain huutiksesta Nextiä.

  VastaaPoista
 8. Onko Idalla puhelin??????????

  VastaaPoista
 9. Kysyy - joo on, tollainen muovinen leikkipuhelin.

  VastaaPoista

Olen iloinen kun kävit ja luen mielelläni kommenttisi. Kiitos:)